***
Itse käytin purjon sijasta varsiselleriä.
Lähde:  http://www.valio.fi/reseptit/juustoinen-porkkana-sipulikeitto/ 
6 annosta
Valmistusaineet
| 1 1/2 l | vettä | 
| 1 | kasvisliemikuutio | 
| 8 | porkkanaa | 
| 1 | purjo | 
| 1 | sipuli | 
| 2 - 4 | valkosipulin kynttä | 
| 1 pussi (150 g) | Valio Koskenlaskija® murua | 
| 1/2 tl | mustapippuria myllystä | 
| 1/2 tl | suolaa | 
| 1/2 tl | muskottia | 
| 1 rkl | rakuunaa | 
| ruohosipulia tai persiljaa hienonnettuna | 
Valmistusohje
      Mittaa noin puolet vedestä kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää
 liemikuutio ja paloitellut kasvikset. Keitä kannen alla hiljalleen 
kypsäksi.
     
      Lisää juustomuru ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää loppu vesi, kuumenna sekoittaen ja mausta.
     
      Lisää hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa.
     
VINKKI
      * Voit käyttää sulatejuuston sijaan joko 1 rasian (200 g) Valio 
Viola kevyt tuorejuustoa tai 2 dl Valio ruokakermaa, 15 %. Vähennä 
silloin veden määrää 2 - 3 dl, jolloin keitosta tulee sopivan sakeaa.
     
 
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti