*** = Herkullinen
** = Hyvä
* = En kokeile uudestaan

perjantai 7. kesäkuuta 2013

Linströmin pihvit

**

Itse en käyttänyt kapriksia. Sipulirenkaat jäi myös toiseen kertaan.

Lähde: http://www.hookoo.fi/ruokaohjeet?nimi=lindstr%C3%B6min+pihvit&gclid=COSu94DYx7cCFaR3cAodszIAxQhttp://www.hookoo.fi/ruokaohjeet?nimi=lindstr%C3%B6min+pihvit&gclid=COSu94DYx7cCFaR3cAodszIAxQ

Punajuurella maustetut jauhelihapihvit ovat meheviä ja maukkaita. Paista samalla vaivalla reilu annos ja pakasta osa tarvittaessa.
900 g HK nauta-sikajauhelihaa
2 dl korppujauhoja
4 dl vettä tai kermaa
2 isoa sipulia silppuna
2 munaa
2 keskikokoista perunaa raasteena
700 g punajuuria raasteena
(1 rkl kaprismarjoja silputtuna)
2 tl suolaa
1 tl rakuunaa tai timjamia

Lisäksi:
50 g margariinia tai voita
500 g sipulia renkaina
2 tl sokeria
2 dl vettä
ripaus suolaa

Mittaa kulhoon korppujauhot ja neste. Lisää hetken päästä sipulisilppu, nauta-sikajauheliha, munat, peruna-, ja punajuuriraaste, kaprismarjat ja mausteet. Sekoita massa tasaiseksi ja muotoile pihveiksi.
Paista 200 asteessa uunissa tai kuumassa pannussa rasvassa.

Kuumenna rasva pannussa ja paista sipulirenkaita hetki sokerin kanssa käännellen. Lisää vettä ja ripaus suolaa. Hauduta kypsäksi.

Tarjoa Lindströmin pihvien kanssa kuohkeaa perunasosetta ja haudutettua sipulia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti