*** = Herkullinen
** = Hyvä
* = En kokeile uudestaan

tiistai 7. toukokuuta 2013

Ananas-kerma -hyytelö

 **

Käytin purkillisen ananaspaloja, mutta ananasmurska olisi käynyt mielestäni tähän tarkoitukseen paremmin.


2dl maitoa
4 liivatetta

2dl kuohukermaa
2rkl sokera
3 viipaletta ananasta

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sokeri sekä pieniksi pilkotut ananasviipaleet.

Liota liivatteita kylmässä vedessä 5-10 minuutin ajan. Kiehauta maito, liuota siihen vedestä puserretut liivatteet ja vatkaa kylmäksi.

Yhdistä seokset ja pane tarjoilumaljaan kylmään hyytymään.

Voit koristella jälkiruoan ananasrenkailla tai -viipaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti