***
Itse käytiin tuoretta sipulia. Chilikastiketta laitoin todella vähän, kun tein ruokaa lapsille.
Lähde: http://helpotreseptit.fi/tuliset/tuliset-makkaranuudelit-resepti/http://helpotreseptit.fi/tuliset/tuliset-makkaranuudelit-resepti/
1 pkt (500 g) A-luokan grillimakkaraa
2 porkkanaa
1 punainen paprika
1/2 ps (à 200g) Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
1 – 2 rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä
3/4 – 1 dl Pirkka Thai Sweet -chilikastiketta
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 pkt (250 g) Pirkka vehnänuudeleita
Pinnalle
persiljaa
Viipaloi makkarat. Kuori ja suikaloi porkkanat. Suikaloi myös
huuhdottu paprika.
Ruskista makkaraviipaleet nopeasti vokkipannussa ja siirrä ne
kulhoon. Kuullota sipulikuutioita ja porkkanasuikaleita noin kolme
minuuttia öljyssä. Lisää joukkoon paprikasuikaleet ja jatka
kuullottamista noin kolme minuuttia.
Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna ne. Mausta kasvikset
valkosipulilla ja chilikastikkeella. Lisää joukkoon tomaattimurska ja
kuumenna. Tarkista, että kasvikset ovat kypsiä ennen kuin lisäät
makkaraviipaleet.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Valuta ne ja
sekoita kasvis-makkaraseoksen joukkoon. Hienonna pinnalle runsaasti
persiljaa. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti