**
Määrä | Aines |
---|---|
400 g | punakaalia |
400 g | valkokaalia |
3 rkl | hienonnettua persiljaa |
Siemenseos: | |
2 rkl | kokonaisia kuorellisia manteleita |
2 rkl | kurpitsansiemeniä |
2 rkl | seesaminsiemeniä |
kastike: | |
2 rkl | oliiviöljyä |
1 rkl | omenaviinietikkaa |
rouhittua mustapippuria | |
1 rkl | vaahterasiirappia |
½ | sitruunan mehu |
Valmistusohje
1. Leikkaa kaalit ohuiksi suikaleiksi ja sekoita ne hienonnetun persiljan
kanssa. Paahda siemenseos kuivalla
pannulla, ja rouhi seos tehosekoittimessa
karkeaksi.
2. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta siemenseoksen kanssa salaattiin. Kääntele tasaiseksi. Anna maustua hetki.
Lähde: http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/kaali-pahkinasalaatti
2. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta siemenseoksen kanssa salaattiin. Kääntele tasaiseksi. Anna maustua hetki.
Lähde: http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/kaali-pahkinasalaatti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti