Lähde: http://www.valio.fi/reseptit/papusalaatti/
Valmistusaineet
1 tlk (400 g) | ruskeita papuja |
2 | valkosipulin kynttä |
1 | punainen paprika |
1 iso | omena |
1 prk (200 g) | Valio raejuustoa |
1 dl | persiljaa hienonnettuna |
Kastike
1/2 dl | Valio appelsiinitäysmehu perinteistä |
2 rkl | sitruunamehua |
2 tl | sokeria |
1/4 tl | suolaa |
2 rkl | rypsiöljyä |
mustapippuria myllystä |
Valmistusohje
Huuhdo pavut kylmällä vedellä siivilässä ja valuta. Hienonna
valkosipulin kynnet. Kuutioi paprika ja omena. Valuta raejuusto. Yhdistä
salaattiainekset.
Sekoita kastikkeen ainekset. Lisää kastike salaattiin. Anna maustua ennen tarjoilua kylmässä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti