***
Lähde: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/193118/Uunikirjolohi/?ref=search
Lähde: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/193118/Uunikirjolohi/?ref=search
Raaka-aineet
700 g
|
kirjolohta | |
2 dl
|
kermaa | |
1 prk
|
smetanaa | |
0,5 dl
|
tuoretta tilliä hienonnettuna | |
1 pieni
|
sipuli | |
1 tl
|
sitruunapippuria | |
suolaa | ||
juustoraastetta
Pääruoat
- 6 annosta
Laita lohifile voideltuun vuokaan nahkapuoli
alaspäin. Ripottele päälle reilusti suolaa.Viipaloi sipuli ja asettele
sipulirenkaat/-palat tasaisesti lohen päälle.Sekoita kerma, smetana, tilli ja sitruunapippuri kulhossa ja kaada seos kalan päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoile keitettyjen perunoiden ja salaatin kera. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti