Lähde: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/149625/NAKKIKASTIKE/
Raaka-aineet
400 g
|
nakkeja (mielellään kuorellisia) | |
2
|
sipulia | |
3 rkl
|
voita | |
3 rkl
|
vehnäjauhoja | |
4 dl
|
lihalientä | |
1 rkl
|
tomaattisosetta (tai sinappia) | |
ripaus
|
maustepippuria | |
(loraus kermaa)
Valmistusaika 30 min
Ohjeet
Pääruoat
- 4 annosta
Pätki nakit paloiksi. Kuori sipulit ja silppua
pieneksi. Ruskista nakit paistinpannulla, tilkassa öljyä tai nokareessa
voita melko kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi ja laita kulhoon
odottelemaan. Ruskista sitten vehnäjauhot , samoin melko kuumalla
pannulla voissa (saa ruskistua melko tummiksi, mutta älä polta) ja
sipulit. Lisää lihaliemi hyvin sekoittaen. Mausta tomaattisoseella,
pippurilla ja lisää tarvittaessa suolaa. Anna kiehua hiljalleen n. 10
min. Lisää nakit ja kuumenna vielä kiehuvaksi. (halutessa lisää vielä
loraus kermaa). |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti